Caiet de insemnari

aprilie 26, 2015

E-istet

Cu totii suntem interesati de viitorul copiilor nostri. In fond cum am putea fi altfel din moment ce se cere tot mai mult de la ei mai ales in sistemul educational. Au aparut diverse aplicatii pentru a-i pregati pe cei mici. Unele care-si merita banii si altele care sunt degeaba. Pe mine astazi ma intereseaza aplicatiile din prima categorie.

e-istet

Cea mai buna platform de acest gen este e-istet.ro. Adaptabili, cu o interfata prietenoasa atat cu parintii cat si cu cei mici, e-istet va pune la dispozitie o gama larga de teste precum si un raport al indicilor de performanta al copiilor. Este o platforma educationala conceputa in conformitate cu programa scolara, dupa modelele PISA, TIMSS si PIRLS. Aceasta vine in ajutorul celor mici cu teste de pragatire pentru examenele nationale.

Este mult mai utila decat alte platforme de acest gen deoarece pe baza rapoartele efectuate in urma testelor veti sti exact cat de bine cel mic stapaneste materia parcursa la scoala si veti putea solutiona problemele in timp util daca ele exista.

Cu atat mai mult cu cat se aproape si evaluarea nationala de anul acesta puteti efectua alaturi de cei mici cateva teste pentru a vedea la ce nivel se afla. Pentru ca acest lucru sa fie posibil este necesar achizitionarea unui abonament la un pret mai mult decat decent. Pretul acestora variaza de la 19 la 29 de ron lunar.

Testele celor de la e-istet sunt concepute in asa fel incat cei mici sa le faca din placere si cel mai important sa le ofere incredere in ei. Cu o teorie transpusa in excercitii ce ajuta la dezvoltarea competentelor, invatatul devine o joaca de copii.

Platforma este accesibila 24/24. 7 zile din 7. Rezultatele testelor sunt afisate pe loc, la fel si rapoartele detaliate despre volutia copilului. Formatul este unul modern, interactive si poate fi accesat atat de pe computer cat si de pe tableta.

In primul rand trebuie sa aveti in considerare si efectele acestei aplicatii in dezvoltarea copiilor: testele contin exercitii ce au aplicabilitate si in viata reala, dupa un plan de studiu consecvent acestia isi vor imbunatati rezultatele scoalare, iar la test vor avea mai putine emotii.

De curand e-istet a incheiat un parteneriat cu Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti – Invatamant Preuniversitar ceea ce aduce o bila alba aplicatiei in sine deoarece confera mai multa credibilitate utilizatorilor mai putin familiarizati cu sistemul web.

Aplicatia este disponibila si de pe tableta, iar daca nu detineti deja una, cei de la e-istet sau gandit si la acest aspect, astfel ca va pun la dispozitie la un pret redus o tableta i700. Aceasta vine la pachet deja cu multiple aplicatii utile atat celor mici cat si dumneavostra: UTOK NOW (aplicatie deja instalata ce permite extinderea garantiei pana la 5 ani), GETLOKAL (cu ajutorul acestei aplicatii puteti decoperi locuri noi unde sa petreceti timpul liber alaturi de cei mici si nu numai), ZONGA (la acesta aplicatie primiti si o luna de acces gratuit la toate functionalitatile), SEENOW (aplicatie pentru filme si TV gratuita timp de 1 luna) si ELEFANT (care vine cu un pachet de 100 de carti in format digital gratuite.)

Desi suna ca un basm e-istet aduce o imbunatatire in sistemul de testare si evaluare al celor mici. Mereu la curent cu schimbarile din sistemul educational, mereu cu teste ce ii vor face pe cei mici sa-si doreasca sa lucreze mai mult si cu un sistem de stiri din domeniu de folos celor mari.

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.