Caiet de insemnari

martie 21, 2014

Lansare Media Galaxy in Craiova

Media Galaxy Show Room (1)

Pentru a raspunde interesului manifestat de doljenii care viziteaza site-ul Media Galaxy, pe data de 28 martie, in Craiova, va fi deschis un nou magazin Media Galaxy  care va oferi cele mai bune preturi la produsele electro-IT de ultima generatie. Astfel, craiovenii se vor putea bucura de cel mai inovator magazin electro-IT – Media Galaxy, chiar in orasul lor. Acesta va fi amplasat în Mall-ul Electroputere Parc si va oferi peste 2500 de metri patrati de noutati si spatii demo cu cele mai noi produse, de la gadget-uri și pana la electrocasnice.

Pentru a marca acest moment, Media Galaxy pregateste preturi promotionale care vor fi dezvaluite inainte de momentul inaugurarii. Odata cu deschiderea din Craiova, Media Galaxy isi consolideaza prezenta la nivel national, acoperind si zona de sud a tarii. Astfel, toti cei care pana acum s-au informat despre cele mai noi gadget-uri prin intermediul site-ului  www.mediagalaxy.ro,  le pot testa si achizitiona direct în magazin. Noul Media Galaxy va deservi atat Craiova, cat si orasele limitrofe, Calafat, Caracal, Corabia, Filiasi, Segarcea si Slatina.

Media Galaxy ofera pe langa o gama variata de produse si o paleta de servicii diversificata, care faciliteaza contactul dintre consumator si tehnologie: rate flexibile, instalare gratuita, transport gratuit si extragarantie.  In plus, clientii vor putea beneficia de serviciul ”Batem orice pret online sau offline!”. Astfel, clientii care vor gasi produsele  din gama Media Galaxy la preturi mai mici la retail-erii specializati, atat online, cat si offline, vor primi diferenta. Acest serviciu subliniaza preturile imbatabile pe care Media Galaxy le ofera.

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: