Caiet de insemnari

martie 21, 2014

Ce as vrea sa cumpar de la Media Galaxy

Una dintre micile placeri ale vietii este, in opinia mea, sa citesti in aer liber. Eu imi manifest aceasta preocupare de indata ce mijeste primavara, dar vremea de acum din Craiova se incapataneaza sa imi torpileze starea de bine printr-un vant foarte puternic, care se inteteste pe ora ce trece.

Si asa m-am gasit in situatia de a lupta sa imi tin paginile pe loc, sa nu mi se intoarca firul actiunii inapoi sau sa vad din greseala cine e criminalul, pentru ca s-au dat inainte. Drept urmare, m-am gandit ca nu mi-ar strica un eBook Reader din gama oferita de cei de la Media Galaxy, care, apropo, isi vor deschide pe 28 martie, un magazin in Mall-ul din Craiova.

N-as mai intampina nicio problema in privinta paginilor datorita sistemului foarte simplu al acestui dispozitiv de citit, care tine loc si de semn de carte, cand nu lecturezi pentru o perioada mai lunga. Asa ca, daca pana acum nu foloseati semne de carte, puteti sa uitati cu desavarsire de ele. Acest eBook Reader vine si cu optiunea de WiFi, asa ca, daca se hotaraste vreodata primaria sa ne ofere Internet wireless prin oras, ii puteti accesa gama mult mai vasta de optiuni.

E clar, la lansarea magazinului Media Galaxy o sa ma duc glont la sectiunea de reader-e si o sa vad ce mi se potriveste.

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: