Caiet de insemnari

martie 4, 2014

Vreau credit

Imi trebuie mult curaj sa fac o schimbare. Dincolo de teama uman-organica universala, sunt foarte refractar in a face schimbari. Mi-a luat mult timp sa trec la un smartphone, inca nu-mi vine sa-mi parasesc orasul, chiar si blogul acesta are o tema veche de cand lumea, dar se va schimba curand.

Imaginati-va cat de greu este sa ma gandesc la a-mi face un credit. Toate cele enumerate mai sus la un loc si multiplicate cu 10 nu presupun atata responsabilitate ca a-ti face un credit, asa ca daca nici un om mai indraznet nu poate lua decizia asta fara o cercetare prealabila, cu atat mai putin o pot face eu. Aici intervine un site, care, chiar daca nu ia decizia in locul meu, macar imi ofera informatii si instrumente pentru a ma hotari in deplina cunostinta de cauza.

Pot sa caut credite dupa tipul pe care il doresc (credite nevoi personale, credite imobiliare, credite auto sau credite de refinantare) sau dupa banca pe care o vizez, am ghiduri care imi spun ce ma asteapta inainte si dupa ce imi fac un credit si ma pot cultiva intr-un domeniu cu o importanta crescanda: cel financiar.

Exista si optiunea de calcula precis valoarea unui credit in functie de venit, precum si ce rate lunare va presupune, astfel incat socoteala de acasa sa se potriveasca cu aceea de la banca. Nu in ultimul rand, pentru cei ce se simt care si-au asumat in intregime cultura virtuala, exista si posibilitatea de aplica online pentru un credit.

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: