Caiet de insemnari

aprilie 4, 2012

In sens invers

Inca o data, in calitatea mea de blogger, am avut ocazia sa mananc si sa beau pe gratis si, in subsidiar, sa particip la evenimentul prin care cei de la Craiova Forum si-au lansat versiunea tiparita a rubricii de anunturi de pe site-ul lor.

Daca ii cunoasteti personal pe Lucian Prejbeanu (@eroscf) sau Marius Dinu (@FREAKTUNING), oameni dedicati online-ului trup si suflet, o atare decizie de a intra in lumea fizica a unei afaceri care sucomba incetul cu incetul pare cel putin ciudata.

Dar tot asa, daca ii cunoasteti personal, le stiti hotararea si puterea de munca, dar si relaxarea in a trata chestiuni gen esec sau pierdere. Craiova Forum a crescut, atat de mult, incat poate indrazni sa se aventureze si pe alte taramuri, oricat de alunecoase.

Ce vor Lucian, Marius si colegii lor e o farama din acea poveste superba a capitalismului, dar a nu a capitalismului finantist contemporan, dominat de speculatori si investitori fara inima. E acel capitalism de la origini, al lui Henry Ford, care a trudit in ateliere, care si-a consumat timpul liber muncind pe branci si care a esuat cu vreo doua, trei afaceri pana sa reuseasca sa aiba succes.

Le urez celor de la Craiova Forum sa ne revedem la aniversarea a 5 ani de existenta a ziarului de mica publicitate, cand sper sa aiba un bufet si mai bogat!

Un comentariu »

  1. […] Blog, Adina de la Buticul cu filme si carti, Teo de la Despre filme, Laura de la Cinemateca Trisk, Iulian Fira, Piratul cinefil, Tomata, Maria de Film-cultura-arta, Angela, Bogdan de la Blogul cu filme, […]

    Pingback de Cele mai bune filme religioase - leapşă cinefilă | Recenzii filme si carti — aprilie 14, 2012 @ 13:43 +00:00apr. | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: