Caiet de insemnari

Martie 23, 2012

Vreau sa fiu ca Tom Hanks!

Tom Hanks nu e singurul actor care a reusit performanta sa castige doua premii Oscar in ani consecutivi:  in 1994 pentru Philadephia si in 1995 pentru Forest Gump. Venerabilul (nu pot sa-i spun altfel, desi a fost si el tanar la un moment dat) Spencer Tracy a obtinut, de asemenea, doua statuete, una in 1938 pentru Captains Courageous si alta in 1939 pentru Boys Town.

Fara a-i scadea in vreun fel meritele, cred ca Tracy a avut o misiune mai usoara, pentru ca, in acea perioada a Hollywood-ului, interpretarile erau mai „romantice”, asa ca gravitatea si aerul sau realist n-au avut mari probleme sa se impuna.

Tom Hanks, insa, a castigat intr-o perioada cand lumea filmului cunoscuse deja o extraordinara dezvoltare si in conditiile in care membrii Academiei mai dau premiile si pe baza unor compensatii (nu-i dam anu’ asta, ca e subiect controversat, lasa ca-i dam noi cumva la anu’) sau afinitati.

Asadar l-am luat pe Tom Hanks ca model, sperand sa pot reusi la RoBlogFest o performanta ca a lui. In 2011, cu ajutorul vostru, pentru care va mai multumesc o data, am castigat la categoria Cel mai bun blog de filme, asa ca anul acesta, in 2012, sper sa reeditez realizarea.

Pentru aceasta, am nevoie de ajutorul vostru. Cei care m-au sprijinit anul trecut isi mai aduc aminte ca era nevoie sa iti faci cont (ei nici nu trebuie sa isi faca altul, doar va logati cu contul de anul trecut – daca nu il mai stiti, doar cautati „roblogfest” in mail si veti gasi sigur mesajul in care sunt specificate numele de utilizator si parola).

Pe sustinatorii cei noi ii anunt ca e nevoie sa isi faca un cont. Din cate am remarcat, site-ul merge mai bine ca anul trecut, asa ca toata treaba asta n-ar trebui sa dureze mai mult de cateva minute. Totusi, va trebui sa pendulati un pic intre site si mail pana sa aveti contul activat, apoi dati un click in sectiunea voteaza si de acolo va descurcati fara doar si poate :).

UPDATE: Exista doua runde de vot. Prima dureaza pana pe 27 martie, asa ca sper sa am nevoie de ajutorul voastru si in cadrul celei de-a doua. La aceea e mai simplu, doar aveti contul facut deja, nu? 🙂

Anunțuri

7 comentarii »

 1. Votat! Run, Iulian, run!

  Comentariu de Dikaia Belka — Martie 23, 2012 @ 13:43 +00:00Mar | Răspunde

 2. Vezi ca am nevoie de ajutorul tau si in runda a doua de vot :P. Dar stai fara grija, va anunt eu :).

  Comentariu de Iulian Fira — Martie 23, 2012 @ 13:43 +00:00Mar | Răspunde

 3. Votat, sustinut, diseminat, BAFTA! :>

  Comentariu de Lex — Martie 23, 2012 @ 13:43 +00:00Mar | Răspunde

 4. E vorba de Oscaruri aici, dar merg si BAFTA :P.

  Comentariu de Iulian Fira — Martie 23, 2012 @ 13:43 +00:00Mar | Răspunde

 5. Votat!:)Oscar!(am observat ca nu merge cu faimosul:”Bafta!” 🙂 )

  Comentariu de ioanacojjocaru — Aprilie 1, 2012 @ 13:43 +00:00Apr | Răspunde

 6. […] necesare pentru un blog: cateva cuvinte despre el si blogroll. Dau si o recomandare de articol: VREAU SA FIU CA TOM HANKS ! Eu as vrea sa fiu la fel de bogat, se […]

  Pingback de Lunea recomand blogguri (12) – EDITIE SPECIALA RoBlogFest (4) « CEL MAI MINUNAT BLOG! — Aprilie 16, 2012 @ 13:43 +00:00Apr | Răspunde

 7. […] Articol promovat de pe blogul Caiet de insemnari. […]

  Pingback de Vreau sa fiu ca Tom Hanks! - Ora de Stiri — Februarie 5, 2014 @ 13:43 +00:00Feb | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: