Caiet de insemnari

Septembrie 2, 2009

RPG

Poison

Poison

RPG este prescurtarea de la Role Playing Game, un gen de joc pe calculator, in care iti alegi un personaj, ii configurezi caracteristicile asa cum iti place si te avanti in povestea care te asteapta , comportandu-te cum ai chef, fiind agresiv sau marinimos, intelept sau agil etc.

Fotografiile Laurei Ferreira sunt ca un astfel de joc; ma invita sa le scriu cate o poveste. Cate o poveste pe care eu o configurez dupa sufletul, mentalitatile si personalitatea mea. Care poveste este a mea, nu trebuie neaparat sa fie si a voastra, pentru ca asta e principala calitate a artistei – lasa spatii de completat pentru imaginatie.

Poison este o poveste a nefericirii perpetue. O fata frumoasa, adorata de multi, dar alaturi de care nimeni nu poate sta, caci atunci cand cineva ii castiga inima, buzele ei emana miasme atat de ingrozitoare, incat il ucid de indata cand ar indrazni sa o sarute. Asa ca asteapta si asteapta si asteapta pe acela care ii va fi antidot.

Queen of Trash este povestea trufiei. A fost iubita fara speranta de un baiat cu un suflet minunat, dar, amagita de iluziile din revistele glossy, l-a refuzat cu trufie, iar acesta, cuprins de coltii nemilosi ai disperarii, s-a aruncat intr-o vagauna fara fund. Mama lui a blestemat-o sa traiasca de-a pururi, fara un suflet omenesc in preajma ei, ci doar inconjurata de revistele care i-au otravit mintea.

Sirens Lament nu e povestea fapturilor care ii ademenesc pe marinari si ii duc la pierzanie. Aceste sirene ii plang pe nesabuitii care se aventureaza in larg, sunt rapiti de valuri si ii indurereaza pe cei dragi.

Astept si povestile voastre, pentru ca Laura Ferreira mai are multe de oferit.

Anunțuri

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: